樂古Nakuz

標題: [ 認真討論 ]真田應不應該出9100 ? 請大家請明一下 呃post 的勿來 [打印本頁]

作者: denny20011325    時間: 31-3-2008 06:09
標題: [ 認真討論 ]真田應不應該出9100 ? 請大家請明一下 呃post 的勿來
[ 認真討論 ]真田應不應該出9100 ?  請大家請明一下  呃post 的勿來

先講我自己la   我自己真田真係唔出9100  ( 本多大絕加60點移速太少  沒有9100都好難追殺人 )

但真田唔同  真田大絕已到行速最大上限 ( 我聽某某朋友說   )

假設  是假設  真田開大後  變左成隻game 行得最快 ( 唔知三好同九鬼夠唔夠快呢 ?.? )

仲要9100 既話 用處好像不太大

有人會說 : 9100 多血 多攻  硬一點 !

亦有人會說 : 9100才70攻  只加力  那不如我要御神  75攻 比你高5攻 全能+25 硬都比你硬吧 還比你平

咁究竟真田應唔應該出9100 呢?   (  沒大既話  9100有15%行速 幫助真的很大  快15% 人家都難追了 )

希望大家的回覆是帶上真誠討論的心  不要呃post ~

我想聽聽大家意見    ~。

thx ~    鳴謝 :  雞亦,邱比凸 ( 男優 )、以及一大班super Net 戰友
作者: [S]25仔    時間: 31-3-2008 11:08
偷拆的 我會出
因為通常都係爆到無大絕先走
作者: 『匹夫屠』    時間: 31-3-2008 13:44
真田大絕移速同狗女/神原40%移速一樣
點會係移速上限呢?
有涷雲仲洗乜要再快既移速?
好不如插把禦神整硬自己?
作者: 池少~    時間: 31-3-2008 13:59
當然會出
因為真田ge攻速唔易上到極限
所以出把9100撐下攻速都唔錯
至於你話出禦神
其實...我建議出一把菊一先-___-
作者: 『匹夫屠』    時間: 31-3-2008 14:15
始終覺得全能力比只加一樣能力為好~"~
作者: kahllee    時間: 31-3-2008 16:07
唔出
我會出魚神
魚神可以加好多野
作者: 火炎爆炸器    時間: 31-3-2008 16:53
緊係出啦..無大絕果陣點算-.-
作者: 指定套票﹏楓'    時間: 31-3-2008 19:58
大絕唔係永遠的-_-

作者: 火炎爆炸器    時間: 31-3-2008 21:31
原帖由 kahllee 於 31-3-2008 16:07 發表
唔出
我會出魚神
魚神可以加好多野

+好多野就好好-.-?
作者: 『帥乂明』    時間: 1-4-2008 00:19
[[yoyo_184]] 1時時...覺得名刀d野都唔差太遠姐
作者: Frank5050    時間: 1-4-2008 00:43
出了9100可以加70%*2.25攻速~
又加力又攻
作者: denny20011325    時間: 1-4-2008 01:06
原帖由 火炎爆炸器 於 31-3-2008 13:31 發表

+好多野就好好-.-?

咁我開下你  講真 -,-

如果你同2隻森蘭丸打 (假設-,-

你會驚5把打刀既森多d 定係驚5個能量剛既森多d -_-?

re 匹夫屠 : 真田大絕加行速200點 唔係全隻game 最快嫁咩 -_-?

先前上網睇話係-,-""
作者: 刷仔    時間: 1-4-2008 09:29
好多人都係可以到最高行速= =
500係最高
不過如果對面係有d追殺英...
你冇大得15%移速都走唔甩[[tk_27]]
作者: 倉鼠傑~*    時間: 1-4-2008 11:52
出黎都無謂
32%miss, 無大絕時移速方面已經唔駛煩
再者你無大絕,你追到人都殺唔到~.~
不過出唔出都係睇隊友係咩英...
作者: 『匹夫屠』    時間: 1-4-2008 14:22
原帖由 denny20011325 於 1-4-2008 01:06 AM 發表
re 匹夫屠 : 真田大絕加行速200點 唔係全隻game 最快嫁咩 -_-?

你可以同朋友試下......
40%既神原同開大既真田打........
神原既跑速同佢差無幾.....
只要神原震一震慢真田......
講88都得了7.7
作者: 火炎爆炸器    時間: 1-4-2008 16:55
原帖由 denny20011325 於 1-4-2008 01:06 發表

咁我開下你  講真 -,-

如果你同2隻森蘭丸打 (假設-,-

你會驚5把打刀既森多d 定係驚5個能量剛既森多d -_-?

當然係5把打刀A_A
作者: 灰海    時間: 1-4-2008 20:29
真田出9100 好似好咩咁-o-
真田大絕又唔係回得慢""
你爆完人野或者你隻英死左之後都有派等喇-.-
等得黎都差唔多喇@_@
等兩三分鍾唔駛死既""個陣人地攻你你咪出去嚇下人
一係食下兵 再唔係幫隊友爆野一係等隊友爆上你偷下lo@_@無大絕一樣可以
9100 志在走佬@_@  夠硬~行得夠快
作者: 火炎爆炸器    時間: 1-4-2008 20:43
原帖由 灰海 於 1-4-2008 20:29 發表
真田出9100 好似好咩咁-o-
真田大絕又唔係回得慢""
你爆完人野或者你隻英死左之後都有派等喇-.-
等得黎都差唔多喇@_@
等兩三分鍾唔駛死既""個陣人地攻你你咪出去嚇下人
一係食下兵 再唔係幫隊友爆野一係等隊友爆 ...

咁你玩真田係咪無大技唔見得人
作者: 峙山    時間: 1-4-2008 22:49
我會出,,但一定唔係第一把-,-'
其實91 ,5倍回血都幾好,,
因為力英本身回血都快,加5倍,都幾可觀
,如果冇記錯,真田爆大好似仲未頂速
再言,91加攻速70%...<<呢樣係重點,
雖然神甲加得仲多,但神甲真係好少出,因為閃鞋是最好的
如果兩樣相同效用ge野係物品格到,真係非常可惜(閃鞋同神甲)
作者: 秋仔乂    時間: 1-4-2008 23:20
菊一+蜻蜓切

凍雲+御神
作者: denny20011325    時間: 2-4-2008 01:22
原帖由 峙山 於 1-4-2008 14:49 發表
我會出,,但一定唔係第一把-,-'
其實91 ,5倍回血都幾好,,
因為力英本身回血都快,加5倍,都幾可觀
,如果冇記錯,真田爆大好似仲未頂速
再言,91加攻速70%...

邱比凸 先前講過

每個英在每一秒基本回血速係1

5陪都係5血-,-不是!?
作者: 指定套票﹏楓'    時間: 2-4-2008 01:30
原帖由 denny20011325 於 2-4-2008 01:22 發表

邱比凸 先前講過

每個英在每一秒基本回血速係1

5陪都係5血-,-不是!?

5倍係5血
無錯
蜻蜓切同回血鋼分開計
作者: denny20011325    時間: 2-4-2008 03:19
更係-,- 唔係既話 德川9100 開大都幾難搞下-,-!"
作者: 期待∟wINg”    時間: 2-4-2008 14:10
原帖由 火炎爆炸器 於 1-4-2008 20:43 發表

咁你玩真田係咪無大技唔見得人

你好有呃post feel A_A
你玩真田無大一定要出黎見人?
別說廢話吧
作者: 火炎爆炸器    時間: 2-4-2008 16:03
原帖由 期待∟wINg” 於 2-4-2008 14:10 發表

你好有呃post feel A_A
你玩真田無大一定要出黎見人?
別說廢話吧

係明呃post
無大絕一定唔出得黎見人?
作者: denny20011325    時間: 3-4-2008 01:20
算la = = d 人都唔睇topic 既-_-"
作者: SKIT勇者    時間: 3-4-2008 12:33
出9100係為攻速多-.-
真田大絕係基礎攻速x2 即可以突破上限
出禦神攻速唔太高
本身無攻速既話
根本威力不大
作者: denny20011325    時間: 3-4-2008 14:23
御神比9100多5攻 /_\!"
作者: 池少~    時間: 3-4-2008 16:59
原帖由 denny20011325 於 3-4-2008 14:23 發表
御神比9100多5攻 /_\!"

強化鋼都有5攻啦
作者: denny20011325    時間: 3-4-2008 17:54
強剛  係12.1h 得2攻  全能+2 -_-""

5攻  咁又係 @_@"

我d fd本多都唔出9100   出8950先
作者: kychung1128    時間: 4-4-2008 05:09
呀輝哥-    -
真田出9100呢.......係我眼中就一定係出禦神先嫁啦.....力英,甲少到咩咁......
好在真田開大都話會加下防,如果係本多呢d正一.............
再講有6格野你出哂兩把都是可以的囧
作者: denny20011325    時間: 4-4-2008 09:54
-_-"" 你又係那一位神手
作者: 火炎爆炸器    時間: 4-4-2008 12:55
原帖由 denny20011325 於 3-4-2008 17:54 發表
強剛  係12.1h 得2攻  全能+2 -_-""

5攻  咁又係 @_@"

我d fd本多都唔出9100   出8950先

本多點解要出8950先-.-
作者: denny20011325    時間: 4-4-2008 14:30
我朋友話本多開大扣甲  要8950 加甲-_-
作者: 池少~    時間: 4-4-2008 16:28
肥到有9100既本多開左大絕邊個敢同你硬拼?
後期扣6甲=無視
作者: 火炎爆炸器    時間: 5-4-2008 19:22
原帖由 denny20011325 於 4-4-2008 14:30 發表
我朋友話本多開大扣甲  要8950 加甲-_-

你出得9100..6防算什麼
作者: o0鬼魂0o    時間: 5-4-2008 20:53
係我就出禦神啦,加全能好過加一樣..............
作者: denny20011325    時間: 5-4-2008 22:18
不過9100 加行速  15% 好多嫁la = ="
作者: 火炎爆炸器    時間: 6-4-2008 09:35
由真田變左本多[[onion_26]]
作者: zfai1991    時間: 8-4-2008 14:51
真田開大重同跑速上限差好遠的....
試下真田開大再食清酒 就試到真正的上限了
所以9100是必要的
作者: 丫健    時間: 8-4-2008 22:39
原帖由 zfai1991 於 8-4-2008 14:51 發表
真田開大重同跑速上限差好遠的....
試下真田開大再食清酒 就試到真正的上限了
所以9100是必要的

但..
只係開大 跑速都意經好足夠..
作者: ′||..YinG×°    時間: 9-4-2008 14:17
原帖由 Frank5050 於 1-4-2008 00:43 發表
出了9100可以加70%*2.25攻速~
又加力又攻

魚神都+50% ,, 相差唔遠
作者: 。煇。    時間: 9-4-2008 17:48
應該出把9100撐下攻速都好
作者: 火炎爆炸器    時間: 9-4-2008 19:40
原帖由 ′||..YinG×° 於 9-4-2008 14:17 發表

魚神都+50% ,, 相差唔遠

相差唔遠做咩要出魚神

又無+移速
作者: 花仔    時間: 11-4-2008 01:37
出9100其實好有用....
因為
第一.真田一技,只要秒你唔到,有機會走到,同可以回血(冇大技)
第二.要100%谷爆移速....你唔覺真田前期唔係咁捉到人咩...
有把9100好好多....
第三.谷攻速...只可以話..你一把如神攻速都唔夠9100谷攻速勁....
真田本身唔係低敏....
可以ok硬....
作者: 丫健    時間: 11-4-2008 17:02
原帖由 花仔 於 11-4-2008 01:37 發表
出9100其實好有用....
因為
第一.真田一技,只要秒你唔到,有機會走到,同可以回血(冇大技)
第二.要100%谷爆移速....你唔覺真田前期唔係咁捉到人咩...
有把9100好好多....
第三.谷攻速...只可以話..你一把如神攻速 ...

魚神比清明節更好用.....
真田開大果陣 移速都意為好足夠..
作者: 丘比凸    時間: 11-4-2008 20:22
個個玩法 不同吧

肥到 5把和泉 都可以sm

仲有係睇情況吧...

場場出裝 一定唔同既  不論街場/團戰

p.s sometime法英+力/敏 一開波2人路 我0願電兵比力/敏英食
咁自己冇兵食 唔係咁快出到裝 咪轉輔lo 場場都唔同家la =] 對吧??????
作者: 火炎爆炸器    時間: 11-4-2008 20:33
原帖由 丫健 於 11-4-2008 17:02 發表

魚神比清明節更好用.....
真田開大果陣 移速都意為好足夠..

你都識講開大果陣-.-
作者: 丫健    時間: 11-4-2008 21:41
原帖由 火炎爆炸器 於 11-4-2008 20:33 發表

你都識講開大果陣-.-

真田 冇大果陣 正常唔會走街殺人...
作者: 火炎爆炸器    時間: 12-4-2008 09:35
原帖由 丫健 於 11-4-2008 21:41 發表

真田 冇大果陣 正常唔會走街殺人...

咁有9100+X雲 咪有機會殺到人lo-,-
作者: 丫健    時間: 12-4-2008 19:51
原帖由 火炎爆炸器 於 12-4-2008 09:35 發表

咁有9100+X雲 咪有機會殺到人lo-,-

人地清酒
吹唔脹=]
作者: 丘比凸    時間: 13-4-2008 00:09
原帖由 丫健 於 12-4-2008 19:51 發表

人地清酒
吹唔脹=]

人地有91+凍云 你仲有清酒?

我吹你唔脤喇=]]]

p.s 我不嬲support本多+真田都唔出91的
作者: denny20011325    時間: 13-4-2008 05:45
本多應該要既  -_-"" 真田 我覺得有時唔要凍云都好勁下
作者: 疾風終極奧義    時間: 13-4-2008 08:05
應該出啦 唔出出D咩
作者: KaI.BoY    時間: 8-5-2008 22:02
原帖由 池少~ 於 31-3-2008 13:59 發表
當然會出
因為真田ge攻速唔易上到極限
所以出把9100撐下攻速都唔錯
至於你話出禦神
其實...我建議出一把菊一先-___-

注意
真田係力英
菊一 主要係+靈活..加唔到真田攻..
其實魚神同菊一都係差3000
但係硬好多wor..如果又要賣菊一既話..仲小左1xxx..

真田出神裝前已經爆緊騎兵營,,所以3xxxx其實好易拿到...加上真田之前cp,,唔洗出太多裝..
和泉 舞雷 凍云 武c服 + 1300都夠啦下話..又唔貴
作者: 丫健    時間: 8-5-2008 22:25
原帖由 KaI.BoY 於 8-5-2008 22:02 發表

注意
真田係力英
但係硬好多wor..如果又要賣菊一既話..仲小左1xxx..

真田出神裝前已經爆緊騎兵營,,所以3xxxx其實好易拿到...加上真田之前cp,,唔 ...

谷一

最緊要+防&攻速
作者: denny20011325    時間: 9-5-2008 00:48
原帖由 丘比凸 於 12-4-2008 16:09 發表

人地有91+凍云 你仲有清酒?

我吹你唔脤喇=]]]

p.s 我不嬲support本多+真田都唔出91的

個陣仲清酒-,- 個個位  少左個野

比人殺又大機會d   = = 好多暈呀
作者: 池少~    時間: 9-5-2008 20:58
原帖由 KaI.BoY 於 8-5-2008 22:02 發表

注意
真田係力英

真田出神裝前已經爆緊騎兵營,,所以3xxxx其實好易拿到...加上真田之前cp,,唔 ...

防 攻速 仲送多招技比你玩下
同埋三千蚊好易賺?我唔覺
作者: starwars2005    時間: 12-5-2008 12:43
你好像忘了 9100 最重要果 70%功速
作者: marco12    時間: 13-5-2008 22:05
9100  緊係要出啦 你招大又唔係 一定有-,-
作者: denny20011325    時間: 23-5-2008 04:22
9100 要出既 我都覺得-,- 出左最基本走快DD先A -,-

加上有攻速 唔錯
作者: 031068    時間: 23-5-2008 15:31
9100~唔開大技既時候都可以追人來殺啊馬=.=
咪以為淨係大技先殺人=.=
作者: 失戀潤兒    時間: 23-5-2008 19:04
我玩本多真田都唔會9100,論血論打虎刀更好,有爆仲好用,血又多,傷又高
論硬魚神+高甲過9100多啦
9千幾買移速?閣下覺得抵你就買啦
作者: 孤獨的人    時間: 23-5-2008 23:22
本多出9100除左加15%行速之外主要為左那70%攻速,真田比本多更需要加攻速武器,因為本多2.25倍比真田容易破極限(新板大家都2倍唔計)相反真田得2倍攻速,你話成把9100集中於那15%行速我無野講,另外,真田大技唔係永久,會有用完的一刻,咁唔通大絕頂行速就唔需要加行速ge武器?咁點解你唔講話唔買褲,佢開大都爆左行速啦?同樣道理ja
作者: 失戀潤兒    時間: 24-5-2008 02:49
原帖由 孤獨的人 於 23-5-2008 23:22 發表
本多出9100除左加15%行速之外主要為左那70%攻速,真田比本多更需要加攻速武器,因為本多2.25倍比真田容易破極限(新板大家都2倍唔計)相反真田得2倍攻速,你話成把9100集中於那15%行速我無野講,另外,真田大技唔係永久,會有 ...

首先,本多個2.25係+係基本上限之外的,假設本多未大到左上限500,2,25係額外的,仲有你話睇係個70%度,咁我寧願要魚神,魚神都+50%,防比你多,力英來說,防好重要
作者: [十五歲]呀政    時間: 24-5-2008 07:33
你拆塔加殺人買9千1冇所謂
如果得個拆字-.-魚神吧~
9千1主要係合閃鞋唔夠攻速先用~
作者: 池少~    時間: 24-5-2008 15:12
原帖由 失戀潤兒 於 24-5-2008 02:49 發表

首先,本多個2.25係+係基本上限之外的,假設本多未大到左上限500,2,25係額外的,仲有你話睇係個70%度,咁我寧願要魚神,魚神都+50%,防比你多,力英來說,防好重要

唔係基本攻速*2.25倍ma?
假設本多已經有500%攻速既極限
開左大絕之後就會*2.25
1125%

真田道理同樣~_~

作者: 失戀潤兒    時間: 24-5-2008 19:55
原帖由 池少~ 於 24-5-2008 15:12 發表

唔係基本攻速*2.25倍ma?
假設本多已經有500%攻速既極限
開左大絕之後就會*2.25
1125%

真田道理同樣~_~

我記得好似只係+上,即使成上,我只是想提出反對樓上立場,道理一樣
作者: 冷﹏。風    時間: 24-5-2008 23:37
玩爆塔既話我會出
走佬會快d
如果想殺人 可以唔洗
買吸血同人死過
開大絕攻速快
所以加血都好快=]
作者: chulikhang    時間: 24-5-2008 23:51
真田有冇位出9100都係一個問題我覺
真田出神甲村正虎切長船菊一魔水都冇位出啦
ok你可能問點解唔出9100?
點解要出?
大技都+移速啦
仲成42秒
作者: denny20011325    時間: 25-5-2008 05:40
原帖由 chulikhang 於 24-5-2008 15:51 發表
點解要出?
大技都+移速啦
仲成42秒

又虎切又長船  咁爆擊機率咪少左囉 -,- 我唔用長船的真田-,-

我用菊一算 又好玩  又多防  係底攻左dd 但有招比你玩下 好好的~
作者: 池少~    時間: 25-5-2008 09:59
原帖由 chulikhang 於 24-5-2008 23:51 發表
點解要出?
大技都+移速啦
仲成42秒

醒目 你出咁既裝又唔硬攻速又唔多
全神裝仲keep菊一係度托?轉把禦神唔好?
對真田黎講 如果唔係玩殺人型 長船都係廢
可以轉做9100 就算玩殺人型 你連凍云都無把
好難想像你點想追住人黎殺
作者: chulikhang    時間: 25-5-2008 13:13
原帖由 池少~ 於 25-5-2008 01:59 發表

醒目 你出咁既裝又唔硬攻速又唔多
全神裝仲keep菊一係度托?轉把禦神唔好?
對真田黎講 如果唔係玩殺人型 長船都係廢
可以轉做9100 就算玩殺人型 你連凍云都無把
好難想像你點想追住人黎殺

菊一2.5秒唔keep?真田本身冇爆擊?唔通靠1技同d裝?
到成身神裝要凍雲黎做咩?唔通你唔知出村正爆唔到凍雲?難想像我點追人?你又唔記得佢大技?
真好笑,勁人講既野係好笑d
作者: 池少~    時間: 25-5-2008 13:37
原帖由 chulikhang 於 25-5-2008 13:13 發表

菊一2.5秒唔keep?真田本身冇爆擊?唔通靠1技同d裝?
到成身神裝要凍雲黎做咩?唔通你唔知出村正爆唔到凍雲?難想像我點追人?你又唔記得佢大技?
真好笑,勁人講既野係好笑d

我閃入暗位你追到我比個叻你
攝魂2.5秒可以食魔免可以出技有乜用?
真田本身無爆擊但真田用途係拆塔而唔係殺人
而且玩殺人無凍云基本上係殺唔到人
腦殘都知道殺人型真田無凍云係不足為懼
無凍云有大絕邊行邊打你打得幾多下?
你真田全神果陣人地都肯定全神左
我就唔信經唔起真田果幾下無力既攻擊

作者: 乂傻聰乂    時間: 27-5-2008 14:30
魚神可以出 但係9100唔出會蝕底 90%攻速 仲加移速

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://emt2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2