樂古Nakuz

標題: 《MKZ - 鐵甲突擊》軍事機密--軍階 [打印本頁]

作者: 出來    時間: 13-7-2010 08:26
標題: 《MKZ - 鐵甲突擊》軍事機密--軍階
自從世界不再平衡,戰爭四起,各國情報人員想盡辦法取得其他國家軍事機密,《MKZ - 鐵甲突擊》其中一個機密--軍階日前洩漏出去,被情報人員破解!

軍階是指軍隊中對不同職務的軍人授予的等級稱號,軍階將軍人的榮譽稱號、待遇等級和職務因素融為一體,使其兼有調整部隊指揮關係和調整個人利益關係的兩種功能。
《MKZ - 鐵甲突擊》遊戲裡面的設定也是一樣,玩家從開始最低等級的訓練兵經過努力訓練,上陣殺敵,隨著經驗的提高軍階也會慢慢提升。軍階提升之後,玩家可以使用更高級的裝備物品,遊戲內獲得的經驗也比較多。

軍階的提升自古以來都是軍人追求的目標,不相當將軍的士兵不是好士兵。《MKZ - 鐵甲突擊》裡面的軍階的提升也將會是玩家追逐的一項殊榮,最為新兵,想得到其他軍人的肯定?努力提升自己的軍階吧!
為免新兵迷失方向,《MKZ - 鐵甲突擊》洩漏出來的機密將會指引你,帶領你進入一個立體.真實.華麗.震撼的戰場!
想獲得更多遊戲資訊,請即加入MKZ Facebook
《鐵甲突擊》hk官方網站:
http://mkz.gamecyber.net/

作者: lemonfung    時間: 13-7-2010 10:17
香港架@_@?係唔係0.0
作者: 出來    時間: 13-7-2010 11:41
《鐵甲突擊》hk架
作者: 出來    時間: 13-7-2010 11:47
是由香港[天字科技gamecyber]取得港澳地區代理權
作者: 曬駱駝@    時間: 13-7-2010 21:23
幾時有得玩啊?呢期好悶
作者: ◇~荔枝~◇    時間: 13-7-2010 22:46
點解登入左搵唔到呢隻game申請ac既圖= =
作者: 出來    時間: 14-7-2010 07:22
e隻game内測中 好快就會封測
作者: 樂古人渣    時間: 14-7-2010 12:52
期待中........:lol 唔想再玩cso 太多掛
作者: l柒蘋果xl    時間: 14-7-2010 16:58
@@我又想玩@@
不過1入去好嘈- -
作者: francisa    時間: 16-7-2010 16:53
@@我又想玩@@
作者: 愛和恨    時間: 16-7-2010 19:39

玩過..
呢隻之前唔係叫軍魂咩

玩評小部份:好多人搶戰機..
       如新手搶得成功,不懂開的情況,機上人員將全部死去!

作者: 6.l.k    時間: 16-7-2010 20:17
玩幾日已經覺得悶悶地
睇片的確好吸引-.-
作者: 出來    時間: 17-7-2010 15:18
大陸叫mkz做軍魂  香港叫mkz做鐵甲突擊  台灣叫mkz做烈日風暴
作者: 出來    時間: 17-7-2010 15:21
大陸有好多掛9 香港同台灣我就唔知
作者: 千流天羽    時間: 23-7-2010 14:33
呢隻野我開左之後.個驗證完全睇唔到.之後過一陣(10秒左右)佢就話我唔知咩時間過長.有冇人同我情況一樣??
作者: adgjl2117    時間: 23-7-2010 14:49
姐係幾時公測姐..d game玩到好悶..又唔出新game
作者: 千流天羽    時間: 23-7-2010 16:45
冇人同我一樣??
作者: FaiFai    時間: 23-7-2010 23:46
回復 15# 千流天羽

我都係咁///洗成50幾m就咁冇左
作者: den2010    時間: 27-7-2010 17:36
同CSO有得揮....正

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://emt2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2