樓主: denny20011325
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[ 認真討論 ]真田應不應該出9100 ? 請大家請明一下 呃post 的勿來

9100 要出既 我都覺得-,- 出左最基本走快DD先A -,-

加上有攻速 唔錯
回復

9100~唔開大技既時候都可以追人來殺啊馬=.=
咪以為淨係大技先殺人=.=
回復

我玩本多真田都唔會9100,論血論打虎刀更好,有爆仲好用,血又多,傷又高
論硬魚神+高甲過9100多啦
9千幾買移速?閣下覺得抵你就買啦
回復

本多出9100除左加15%行速之外主要為左那70%攻速,真田比本多更需要加攻速武器,因為本多2.25倍比真田容易破極限(新板大家都2倍唔計)相反真田得2倍攻速,你話成把9100集中於那15%行速我無野講,另外,真田大技唔係永久,會有用完的一刻,咁唔通大絕頂行速就唔需要加行速ge武器?咁點解你唔講話唔買褲,佢開大都爆左行速啦?同樣道理ja
回復

原帖由 孤獨的人 於 23-5-2008 23:22 發表
本多出9100除左加15%行速之外主要為左那70%攻速,真田比本多更需要加攻速武器,因為本多2.25倍比真田容易破極限(新板大家都2倍唔計)相反真田得2倍攻速,你話成把9100集中於那15%行速我無野講,另外,真田大技唔係永久,會有 ...

首先,本多個2.25係+係基本上限之外的,假設本多未大到左上限500,2,25係額外的,仲有你話睇係個70%度,咁我寧願要魚神,魚神都+50%,防比你多,力英來說,防好重要
回復

你拆塔加殺人買9千1冇所謂
如果得個拆字-.-魚神吧~
9千1主要係合閃鞋唔夠攻速先用~
回復

原帖由 失戀潤兒 於 24-5-2008 02:49 發表

首先,本多個2.25係+係基本上限之外的,假設本多未大到左上限500,2,25係額外的,仲有你話睇係個70%度,咁我寧願要魚神,魚神都+50%,防比你多,力英來說,防好重要

唔係基本攻速*2.25倍ma?
假設本多已經有500%攻速既極限
開左大絕之後就會*2.25
1125%

真田道理同樣~_~

回復

原帖由 池少~ 於 24-5-2008 15:12 發表

唔係基本攻速*2.25倍ma?
假設本多已經有500%攻速既極限
開左大絕之後就會*2.25
1125%

真田道理同樣~_~

我記得好似只係+上,即使成上,我只是想提出反對樓上立場,道理一樣
回復

玩爆塔既話我會出
走佬會快d
如果想殺人 可以唔洗
買吸血同人死過
開大絕攻速快
所以加血都好快=]
回復

真田有冇位出9100都係一個問題我覺
真田出神甲村正虎切長船菊一魔水都冇位出啦
ok你可能問點解唔出9100?
點解要出?
大技都+移速啦
仲成42秒
回復