查看: 1497|回復: 37
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [ 05.15 ]魔機兵突如其來的襲擊!「神獸型坐騎」出動!

[ 05.15 ]魔機兵突如其來的襲擊!「神獸型坐騎」出動!
隨著古羅斯在「塔巴克」的『黑洞之門』開始了啟動程序,敵人已準備一連串的軍事行動,包括派出先頭部隊穿越星之門襲擊各個主要城鎮,首個目標就是魔法之都.古尼爾。幸好身在加米蘭特的聖戰聯盟勇士發現敵人行蹤有異,於是埋伏並成功制止大半敵兵突襲尼路亞,但仍有小部份魔機兵潛入森林,正等待機會向城市施襲。

尼尼亞國王得知消息後,派人連夜趕工製作出孔武有力的神獸型坐騎,希望能消滅意圖偷襲居民的魔機兵,勇者們!為保衛尼路亞星,避免重複於加米蘭特被攻占的事件發生,大家要一起協力對抗外敵喔!

要知道更多關於全新神獸型坐騎的資料!?那就要密切留意我們的最新消息啦!

根本就係一隻索屍機械獸- -
長牙c靈色= =星夢真係好識跟風  囧
勁無奈= =!

回復

我見到佢都係諗起索斯機械獸..同埋諗起機動戰士入面果D沙漠之虎..

同埋要記住..

『星夢精神•奉指抄人』

遲早連高達型態o既坐騎都有嫁啦..不過今次想睇佢又屈幾多錢同埋得幾多部...
回復 支持 反對

今次果隻令過上次隻馬@@

唔知要幾多點呢?
回復 支持 反對

隻野個身超怪
後面有兩支火箭定加速裝備
仲有兩隻耳超長
終之就怪LA !!
回復 支持 反對

隻野..
我小學睇漫畫戈陣見過=.=
回復 支持 反對

上次出馬,今次出虎,咁下次會出d咩呢?
遲下星夢變動物園- -
回復 支持 反對

好低b- -
我覺得勁似果d咩咩戰隊同索c機械獸果d-0-

回復 支持 反對

一望到就諗起喪屍機械獸 - -
睇落就靚過馬仔囉...不過同星夢個世界觀好似完全唔relate - -
同埋我諗緊個人坐係邊 = = (望落張圖無位比人坐 == 唔知仲以為係寵黎 -.-)
機人用應該唔錯吧!? =w=
佢咁出落去我地唔洗用物攻武器啦   個個都拎住死光槍坐坦克.....容不易遲下我地有得用核武爆怪.....星夢遲早變星球大戰.....
諗太多  不好意思 -______-

原帖由 ★X先生☆ 於 15-5-2008 18:00 發表
好低b- -
我覺得勁似果d咩咩戰隊同索c機械獸果d-0-

我鐘意你句好低b   頗中point的說 -.-

回復 支持 反對

索c機械獸= = 唉.. 想要tim
回復 支持 反對

我覺得佢尼個系 將索c機械獸 d顏色改小小就當自己設計==" 真系無野好講lo..
回復 支持 反對