樂古Nakuz

標題: 6月更新 天王符,神仙谷,屬性裝 [打印本頁]

作者: kafu1234    時間: 14-6-2018 15:36
標題: 6月更新 天王符,神仙谷,屬性裝

6月更新  
1.新地圖
神仙谷 中國神話 8仙過海人物Npc
怪以仙女,仙子,仙人,狐仙之類

神仙谷
https://www.youtube.com/watch?v=hGUoo4ArAaQ
https://www.youtube.com/watch?v=hGUoo4ArAaQ

[youtube]hGUoo4ArAaQ[/youtube]

2.
天王符
相關神獸符+2力量根源+5屬性石精靈蛋(2隻不同)+3銀栗
天王專用符 (目前只開放虎天和龍天)
使用天王符會對相關屬性加強+5%傷害
只天王使用攻擊/受到攻擊小天王就會跑出來  30秒
小龍天 攻擊3次就會使用1次技能   天地攻擊直線  - 法抗技
小虎天 受到攻擊X次 就會使用技能 大區域攻擊     - 打抗技

[youtube]zXDfS2nBHhw[/youtube]
https://youtu.be/zXDfS2nBHhw

[attach]1103083[/attach]
[attach]1103082[/attach]
[attach]1103084[/attach]
3.
屬性裝
開放強化最高+5  加5%傷害  
強化時使用 屬性粉
鳳凰毛+4種不同屬性石(火風雷水)  

屬性石=10個小型屬性石找日本正中 合成100%
作者: henryns    時間: 14-6-2018 19:26
17萬血既肉盾......?有無咩特殊能力 期待更新
作者: Manlok0312    時間: 14-6-2018 21:20
8仙過海是什麼玩法
作者: 小妍~    時間: 14-6-2018 22:51
吹到呢..........
作者: kafu1234    時間: 14-6-2018 22:56
Manlok0312 發表於 14-6-2018 21:20
8仙過海是什麼玩法

只是npc 4個
怪以仙女,仙子,仙人,狐仙之類
作者: kafu1234    時間: 14-6-2018 22:57
henryns 發表於 14-6-2018 19:26
17萬血既肉盾......?有無咩特殊能力 期待更新

會用技,好似仲會加多5%屬性傷害
作者: kafu1234    時間: 14-6-2018 23:00
小妍~ 發表於 14-6-2018 22:51
吹到呢..........

一早已經進入神話年代
作者: JIMMY8600    時間: 14-6-2018 23:01
kafu1234 發表於 14-6-2018 22:57
會用技,好似仲會加多5%屬性傷害

有無資料講點合/點得到
作者: 仔仔._.    時間: 14-6-2018 23:58
會唔會出象神醒覺呢 好期待
作者: kafu1234    時間: 15-6-2018 00:01
仔仔._. 發表於 14-6-2018 23:58
會唔會出象神醒覺呢 好期待

阿莫有機
作者: Hector    時間: 15-6-2018 00:17
我也在期待阿莫、象神的覺醒
作者: henryns    時間: 15-6-2018 07:33
龍天符.....幾勁 好似係明凶招技? 出既機率都幾高 2 3箭就出1野......
虎天符....好勁 有D似馬嬲同覺台凶個種
直接係怪中間可以頂怪.... 吸D怪一齊 依家連鬼弓個D都唔洗 直接符齊怪 虎天後面打就得

遠攻用泥集怪始終差少少

期待龜天同雀天係點

龜天真正變成召喚獸大軍...1個人就係1支軍隊......
獸王召熊(龜) 箭豬(弓手) 鷹(差隻識飛既)
作者: kafu1234    時間: 15-6-2018 14:14
henryns 發表於 15-6-2018 07:33
龍天符.....幾勁 好似係明凶招技? 出既機率都幾高 2 3箭就出1野......
虎天符....好勁 有D似馬嬲同覺台凶個 ...

小龍天
單打水龍傷害都好強
作者: henryns    時間: 15-6-2018 18:00
kafu1234 發表於 15-6-2018 14:14
小龍天
單打水龍傷害都好強

係勁 但比我揀一定會揀好似虎天咁樣近攻集怪
唔係話遠攻個隻唔好...只係用落爽D..唔洗放頂怪...
作者: tony23234bxx    時間: 16-6-2018 20:20
henryns 發表於 15-6-2018 18:00
係勁 但比我揀一定會揀好似虎天咁樣近攻集怪
唔係話遠攻個隻唔好...只係用落爽D..唔洗放頂怪... ...

同意,同埋小龍天一比人冰著就企係度無用

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://emt2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2