打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 星夢討論區{可討論星夢的事情,包括Server}

關閉 [複製鏈接]
囧囧
被傳柒/____\
囧囧
中曬毒\口/
比木馬仲勁ge囧囧病毒入侵樂古=口=
囧囧
回復 支持 反對

原帖由 日餅瞄王 於 30-7-2007 20:16 發表
風少返左黎@@
而家入到一入到星夢就血壓暴升- -orz||
睇黎真係要收返1000m返黎先得...
拜托幫我做一D麻煩野..
求以下能力值◎..唔知能力值就比我價○我好了..
星鼓◎/獅翼◎○/羽頭◎/荒帽◎○/刀背◎/虹龍 ...

不嬲都係到-.-
不過做個睇post唔回post既人only
回復 支持 反對

原帖由 日餅瞄王 於 30-7-2007 08:16 PM 發表
風少返左黎@@

C翼750m

虹頭800m

差不多...
回復 支持 反對

當我就黎離去個陣= =
反而瞄王越黎越投入星夢= =""""
回復 支持 反對

原帖由 日餅瞄王 於 30-7-2007 20:16 發表
風少返左黎@@

星古:200攻,250防,200魔攻,250魔防,30幸
獅翼:800hp,700mp,140攻,210防,140魔攻,2xx魔防,290命,280迴
羽頭:300防,20魔攻,300魔防,1000mp
荒帽:700hp,300mp,160攻,20防,180魔攻,20魔防,250命中
虹龍:1000hp,500mp,160攻,320防,160魔攻,2xx魔防,180命,180迴

價錢:
星古:350m左右
獅翼:700m左右
羽頭:180m左右
荒帽:200m左右
虹龍:800m左右

以上所有資料都係我記憶黎= =

所以如果有錯唔好怪我= =
回復 支持 反對

原帖由 〝黑之神〞 於 30-7-2007 23:03 發表
當我就黎離去個陣= =
反而瞄王越黎越投入星夢= =""""

當貓王就黎離去個陣
反而黑神越黎越投入星夢:lol
回復 支持 反對

無錯= =
除左我升新人個段時間 其他時間同瞄王都係相反><
回復 支持 反對

黑神*
我都唔知自己係唔係投入..
一開始想借星夢賺一賺錢..
最後發覺靠星夢搵錢原來..

唔知點稱呼好..
明明識左咁耐..
總之唔該哂啦..

如果收左個虹龍就已經800m..
咁月SeT..盾..背..武..全都胎死腹中..
有無D龍龍平D又oK好用??對頭唔姐頭髮好睇D嘛@@
獅翼見到個價又已經知唔洗諗了- -
不如你地比我建議我..
我gE要求主要係高攻..防係次要..命中迴避就PVP時緊要D..
但係一諗靈鬥D mp上限就..總之1000m之內我仲要收月SeT...

後記:我想收虹龍頭/口\

回復 支持 反對

((((咁(月SeT)..[盾]..背..[武]..全都胎死腹中..)))

貓王收升lv裝--
之後沖到70 有武- -唔洗盾~
有恆心d去埋80放月set合80裝-- 要pk要升lv都ok=.=''

頭同背就接受現實...唔夠錢其實收加左野既龍頭都ok--..

以上全屬廢話=_=...but未升70我覺得唔洗諗pk住--...
回復 支持 反對

原帖由 路人981 於 31-7-2007 01:41 發表
((((咁(月SeT)..[盾]..背..[武]..全都胎死腹中..)))

貓王收升lv裝--
之後沖到70 有武- -唔洗盾~
有恆心d去埋80放月set合80裝-- 要pk要升lv都ok=.=''

頭同背就接受現實...唔夠錢其實收加左野既龍頭都ok ...

我頭先add左放虹龍頭果個人gE msn..之後有人答我..訓左- -
回復 支持 反對