打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 7月17日裝左神盾,恭喜ser1 藍國,無外掛既第1日比我見識到真正實力

贏一場好威威-v-?
黃國有你d人真夠差勁
恭喜黃國 ser1,無外掛既第1日比我見識到佢地係幾咁自大同不知所謂
你個名,我實記得既

刀遊字
回復 支持 反對

原帖由 驃騎仔 於 17-7-2008 16:25 發表
咁串既  黎場約戰嗎? 約既請去2000 既幻影噬魂軍 約戰post約戰

仲有你地係人多屈我地人少

國商開左後首都最高人數
藍250
綠450
黃400
紅110
紫90

-口-....90?!...邊有咁少-口-....
咁仲洗打既?...90既話你地冇得打架bo-口-

原帖由 o_o〞 於 18-7-2008 08:03 發表
贏一場好威威-v-?
黃國有你d人真夠差勁
恭喜黃國 ser1,無外掛既第1日比我見識到佢地係幾咁自大同不知所謂
你個名,我實記得既

刀遊字

自大...見人見智la下...
唔好講黃國la...我又冇自大..係都要扯理我一份 ps:本人黃國ser1
係自大呢..唔只你所講既黃國啊化?!

算吧樓主..............9點可以話藍國係最廢?

你試下朝早5:00~8:00

d新手未玩果時..-.-藍國d地係中間都有1/2

如果要怪只怪新手.........黃國好勁?之前沒用過外 掛?唔見得lo

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ...

認同....唔係一場就勁架樓主...

[/quote]贏足3條血,藍國無左外掛果然強勁
因為d圖片邊行邊影,可能唔好睇勿見怪[/quote]

唔係一場就話勁...我地係多人少少既...但係未至於多人310咁多@@
別驕傲吧...黃國呢..唔係要話自己勁架....係話比人知夠團結的....
事例:有次我打國戰...我地有人用外掛....出番黎佢比4,5個圍串....仲愈黎愈多人先...

ps:板主...係d咁既情況下加分好易比人罵架la又....小心d

回復 支持 反對

唔好梯小我地藍國
p.s.我係話幻影噬魂軍
回復 支持 反對

咩國都有提...好似冇咩人講綠國[[bao_18]]
回復 支持 反對

朝早黃國咪又係好少地= =
唔好將自己睇到GE野代表所有~_~
回復 支持 反對

原帖由 吹簫王子 於 18-7-2008 18:30 發表
朝早黃國咪又係好少地= =
唔好將自己睇到GE野代表所有~_~

算啦....唔知點解d人咁鐘意同藍國比?

輸左話藍國外掛,贏左又話有外掛都輸
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
藍國係封測時既實力就提都唔提~.~果時黃國咪一樣輸好多

如果我要貼相...大把貼得出來...

7月17日裝左神盾,恭喜ser1 黃國,無外掛既第1日比我見識到真正實力@@
回復 支持 反對

每個時段
都有唔同級數既人
每場戰役都有唔同既合作程度
每段時間都有唔同既佔領數....

一個國家既成敗
取決於國內人才既多少...
睇黎黃國再少有1個人才@.@
多數既人才都好自大
自大既人大多數都係失敗
睇黎你都係失敗既人                                                                     
不過唔緊要!
文賓有云:1枝箭雖然弱小,                                                  但多枝箭加埋就好大威力
反之:1個人失敗唔緊要,                                                     但多個人失敗果國家就死得
不過有時1個人既影響力都可以好大下
回復 支持 反對

果日我地黃國真係好勁
回復 支持 反對

回復 27# 的帖子

驕兵必敗=]
回復 支持 反對

原帖由 kelvin33 於 18-7-2008 16:09 發表

-口-....90?!...邊有咁少-口-....
咁仲洗打既?...90既話你地冇得打架bo-口-

有原因-.- 唔信你自己開個紫人 去睇下有冇裝買-.-
回復 支持 反對