打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] `'* T0gether Again '`'`'

原帖由 白饅頭 於 25-10-2008 19:07 發表
點解[[m46]]
搵人斬死佢[[m531]]

我叫我班鬆D們 食左你舊饅頭先
原帖由 小婷∮ 於 25-10-2008 21:08 發表

最尾果d..點解要講到咁?_?

佢講左咩最尾個D-口-?

原帖由 榤奇 於 25-10-2008 23:26 發表
禾好偏激- -''? 如是者,sorry
哈,又打錯字呢
事關打到後尾, 有d趕時間@@沒什麼留意
我即改okay?

另外, 好的, 我唔講神了(乜你咁兇-v-真係誠心)
我係懶a_a冇計啦

得佢一個,哼!
第4張我意思係張圖,有點打情罵那個的說-0-!

罷罷..我今日已經灰盡了,灰到極點..
由朝灰到夜晚直到依家
覺得自己完全唔知做緊d咩= =

差點想自殺..好彩我自制能力好啊
好彩好彩

祝你地百年好合囧''(唔好又..重覆犯錯的說)

灰啊灰,,灰灰灰..

ps.另外想問些整圖野
意加msn啦
pm左你了!

我冇話過你偏激`唔好誤會-.-!
就算你即改.我引用左你之前既回覆ovo;

哦哦哦-~-`似咩第4張
我地恩愛XDD ((嘔

-_-發生咩事咁灰?
NO傻`打去剎瑪利亞吧-~-!

多謝晒OXO`..((知道

ps.我轉msn咪已經加左你msn囉`
但之前你煩得制我先封左冇解封之嘛~

回復 支持 反對

原帖由 Janelle`:3 於 26-10-2008 07:27 發表

我地恩愛XDD ((嘔

-_-發生咩事咁灰?
NO傻`打去剎 ...
=0=
錦你快D同我影
你D鬆D找死的說
笨雪穿雲箭  千兵萬馬來相見
回復 支持 反對

回復 24# 的帖子

..em..你張張都有個英文字型戈個呢-0-"
,,,last戈張..kit&$%%#@  戈個- - ..
希望你明我up咩- - "
回復 支持 反對

原帖由 白饅頭 於 26-10-2008 08:29 發表
=0=
錦你快D同我影
你D鬆D找死的說
笨雪穿雲箭  千兵萬馬來相見

係你唔識死姐[[yoyo_178]]
我mark大我個口;你d千兵萬馬跑晒入黎is 0k[[yoyo_186]]
原帖由 ‵白羽★希〃 於 26-10-2008 15:44 發表
..em..你張張都有個英文字型戈個呢-0-"
,,,last戈張..kit&$%%#@  戈個- - ..
希望你明我up咩- - "

明~ 但嬲你~ 咩 kit&$%%#@ \____/?
哼-~-人地個名都懶打`s0唔話你知!!

回復 支持 反對

this is [ok]
我令d@@
回復 支持 反對

原帖由 Janelle`:3 於 26-10-2008 07:27 發表

我地恩愛XDD ((嘔

-_-發生咩事咁灰?
NO傻`打去剎 ...

灰ing呢..
but唔會死的@@

引用左我個回覆..好過冇改啦
你知嘛,知錯能改呢..幾好丫

你知5知真係講到我想嘔ah.............................-____-''

你仲好意思講msn
封左n耐啦= =(唔好話你唔記得-v-?)

呢排真係好多野做, 唉~辛苦死

還有, 我依家要玩番星夢, 繼續我的初心者事業..
希望升到40都係初心啦~

玩星夢都係為整圖
遲下升高lv整下圖先!
回復 支持 反對

覺得第2張最令._.
本來第1張都幾令,不過那件藍色的傳送點.......囧
好似4個傻瓜望住個傳送點咁-.-笑....
第3張D色好似好怪咁-0-....
感覺上同你做緊既動作好唔襯XD
第4張我想問呢..傑傑擺笨鼠出黎又唔係賣,咁笨鼠係度做緊招財鼠-0-?
第5張..我覺得2個人下面個撻野好怪=~=上面D色就ok..
第6張最怪-~-一格格咁..羽化真係唔得咩-o-.....個background就幾令...

原帖由 小婷∮ 於 23-10-2008 01:06 發表

拿拿拿 你話咖
我等你整咖喇 >v<
一張圖過絕對係一個又新穎有good既做法  

好似你個頭像咁咪夠晒新穎lo=_=
回復 支持 反對

原帖由 小星星 於 26-10-2008 19:00 發表
覺得第2張最令._.
第4張我想問呢..傑傑擺笨鼠出黎又唔係賣,咁笨 ...

點解你係度又唔講話笑死既
係msn就同我講笑死==

鼠鼠..
算啦=口=當我冇講 唔識問
回復 支持 反對

原帖由 〝罪↑‘ 於 26-10-2008 16:51 發表
this is [ok]
我令d@@

sup你開po [[yoyo_183]]
到時小婷實會更加開心
原帖由 榤奇 於 26-10-2008 17:12 發表

灰ing呢..
but唔會死的@@

引用左我個回覆..好過冇改啦
你知嘛,知錯能改呢..幾好丫

你知5知真係講到我想嘔ah.............................-____-''

你仲好意思講msn
封左n耐啦= =(唔好話你唔記得-v-?) ...

-_-~0k.但你話想自殺嘛~
錯左能改當然係好事囧`
haaaaaa-0-~我講我都嘔x3x
解左封喇y0yo`
原帖由 小星星 於 26-10-2008 19:00 發表

覺得第2張最令._.
第4張我想問呢..傑傑擺笨鼠出黎又唔係賣,咁笨鼠係度做緊招財鼠-0-?
第5張..我覺得2個人下面個撻野好怪=~=上面D色就ok..
第6張最怪-~-一格格咁..羽化真係唔得咩-o-.....個background就幾令...

ys.me2 ._.v
唔比笑\3/.吼`本來唔想咁望..但個地方好細-.-做唔到d咩..
傳點..0k...我認我懶囉-_-....ok?
隻色..我尋日竟然開到紅紅地-_-之前冇的,,((可能關我坐高坐低問題
-_-.好唔襯嗎.`都說了;魷魚跟老鼠是絕配/[]\v
拿~即係咁.1間舖有好多野.但me是非賣.see唔see到佢成攤野都係貨x0x xdd;
-0-你唔講又唔覺;冇咩點留意.只係tt黎.但又唔刷得-_-..1刷冇左d光變番原圖的啦
-~~~-;wt is '最'怪.咁其實仲有邊張怪;;
我係試過大羽化囉-_-..冇試過小羽化.
原帖由 小婷∮ 於 27-10-2008 02:34 發表
鼠鼠..
算啦=口=當我冇講 唔識問

-0-唔緊要喇~諗到點講咪問囉`

回復 支持 反對

幾時TOGETHER ME
回復 支持 反對