查看: 2498|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 科幻風射擊遊戲《Another Day:The Only Squad》25 日公測

韓國遊戲廠商 KTH 旗下科幻風格第一人稱射擊遊戲《Another Day :The Only Squad》預定 6 月 25 日正式在韓國公測,從今日起實施為期兩天的公測前導測試。

KTH 表示,遊戲於韓國時間今、明兩天下午下午 4 時至 11 時進行前導測試,主要是針對地圖平衡性與遊戲整體穩定性做確認。

遊戲以科幻風格為訴求,因此在作戰設計上也較一般以實際戰爭為訴求的線上射擊遊戲有所不同,像是可以運用推進器瞬間前進,或是藉由科學道具變成透明來接近敵人等。KTH 表示,此次測試追加了 19 種新武器、防禦道具等,同時也進化了在封測期間受到玩家歡迎的一些地圖內容。

KTH 指出,遊戲內設計了教學系統,新手玩家未來將更容易上手,而遊戲也打造了家族系統,增加玩家彼此間的社群交流。

《Another Day :The Only Squad》預定 6 月 25 日正式在韓國公測。
《Another Day :The Only Squad》韓國官網

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
JSN -5 欠感想

查看全部評分

回復

有無人識開帳號?
整個教學黎

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
JSN -5 重複發帖

查看全部評分

回復 支持 反對

唉 真係慘...   香港正係識代理D 廢ONLINE 番離 正野又唔代理佢
(個人意見 唔鐘意任插唔嬲)
回復 支持 反對

唉 真係慘...   香港正係識代理D 廢ONLINE 番離 正野又唔代理佢
(個人意見 唔鐘意任插唔嬲)
流鬼‧ 發表於 3-7-2009 15:35

老實講~~我完全同意你講既野- -
就算佢地代理...都要成幾年之後....唉- -
回復 支持 反對

老實講~~我完全同意你講既野- -
就算佢地代理...都要成幾年之後....唉- -
kenkenmy 發表於 3-7-2009 04:41 PM

係...我都係咁話-.-"
                                 大陸都係A.V.A啦...
       香港...?        咩都冇....
回復 支持 反對

呢隻game係咪打怪獸-0-
回復 支持 反對

呢隻game係咪打怪獸-0-
lovenewhappy 發表於 4-7-2009 08:34

依隻game 暫時冇打怪模式
不過想申請依隻game既帳號係超難
因為佢代理個間公司 係類似YAHOO個種
所以好多人都有帳號...
回復 支持 反對

依隻game 暫時冇打怪模式
不過想申請依隻game既帳號係超難
因為佢代理個間公司 係類似YAHOO個種
所以好多人都有帳號...
hkj0890 發表於 4-7-2009 18:26

ja係點-.-? yahoo做咩
回復 支持 反對

ja係點-.-? yahoo做咩
呀魂 發表於 5-7-2009 02:16

代理個間公司叫Paran
係一間大型業務公司 佢唔只代理game 其他新聞 娛樂 資訊乜都有
所以大部份韓國人都有帳號
回復 支持 反對

代理個間公司叫Paran
係一間大型業務公司 佢唔只代理game 其他新聞 娛樂 資訊乜都有
所以大部份韓國人都有帳號
hkj0890 發表於 5-7-2009 13:18

原來如此!_!咁咪會好方便囉~
回復 支持 反對