打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新版情報] 【糾結之心】第一回:日男與火龍車

關閉 [複製鏈接]
中立,因為兩隻我而家都冇用了^.^應該都成年幾兩件冇用XD
原來中立冇分+,咁我唯有揀日男..

日男昌2
可吃大力丸,攻擊力理應較高 勝無相300
300MP200MP 勝
刀飛出去速度快 勝火龍飛出去較慢,但較長
技能施放速度視乎所用之武器,但較快 勝技能施放速度較慢,但固定
地上沒有遺下任何痕跡火龍經過會留下地火 勝
有特性點 勝沒特性點
可用多種不同武器 勝只能用槍矛(解封符失效)
1轉 和2轉 和
日本 :lol 台灣 :lol
不可以放倉 可以放倉 勝
主角,能做主角只能做的事情(如傳送符) 勝 傭兵
用念力 和用陰陽師 和
可穿著服裝 勝不能穿著特別服裝(如無影風)
有耳環 和有一對牛角 和
沒車坐有車坐 勝
要使用改名書改名 可以隨意改名 勝
可用百武增加發刀攻擊力 和A兵才放技能較痛 和
只有一個主角位只佔用1/6 將帥位 勝
技能把刀要打直豎起(直橫車除外) 和火龍要和怪腳刷過(直橫車除外) 和
上下場有死位 和 上下場有死位 和
死左沒死神符/不強登要番城 死了可吃復活藥,不用回城 勝

雖然是7V7 ,但較實際的比較,日男優勢較多
不過優勢多與否,也視乎兵陣E.G. 兵陣所有兵都是陰C技,你日男的話要帶多隻念C了^.^

評分

參與人數 1樂點 +50 收起 理由
Hellkite + 50

查看全部評分

回復

回復 8# 滿天星

O係公司諗的,憑我記憶咋,仲有好多,但係太白痴,唔想打出黎-_-
回復

回復 11# 滿天星

唔喇
BTW,你學下人啦,人地做左無耐版主就升超版;P
回復