打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 所有Beanfun!升級問題 集中討論帖 新增Q&A(#2)

關閉 [複製鏈接]
利誘,有沒熱心會員打算整個升級Beanfun!及通訊鎖教學???
會有樂點獎勵
回復 支持 反對

回復 9# 丫榮§

死橙好似真是有內鬼~~~我剛剛1點左右check下bf登入紀錄,仲有野可以search出來~~但現在呢一刻己經banned左,無得search~~~你是不是現在也一樣search不到呢?

我估緊個內鬼怕領野~~block左個search,等人地無得查返有無被撞PW

估計個內鬼都有上樂古,現在己經毀去相關記錄~~丫榮要keep住d cap圖丫
回復 支持 反對

回復 10# C小旋風
係就好,我個PW 而家由9個字英數變到17個字英數
但是出面有個POST 有人比人偷點數
回復 支持 反對

回復 12# forevercat
好大機會黑橙內部有上樂古留意
如果唔係身份證果度都冇可能改番
加上有埋你咁既事情真係非常有可能是
回復 支持 反對

回復  forevercat
好大機會黑橙內部有上樂古留意
如果唔係身份證果度都冇可能改番
加上有埋你咁既事情真係 ...
丫榮§ 發表於 6-4-2013 03:09

我都是電腦專家,現在好明顥個數據庫己經被人刪除了被撞pw的記錄,有能力提取和修改數據庫資料的人,只有數據庫ADMIN,
現在己經夠晒証據去證明個內鬼是死橙的數據庫admin,可以報警拉人

丫榮你d原圖最好keep住先,到時可以做証據
回復 支持 反對

回復 15# forevercat
單我一個CAP圖不足夠的
同埋管得數據庫既人 都只有幾人
好大機會是果幾個人夾份/單一行兇
回復 支持 反對

真係好大可疑,我記得早排蘋果動都有新聞,話橘子公司既玩家點數無故被盜,聯絡返橘子話係帳號被盜,與橘子無關..最離奇係果單野,帳號未登入前就比人轉走晒D點數..
回復 支持 反對

回復  C小旋風
係就好,我個PW 而家由9個字英數變到17個字英數
但是出面有個POST 有人比人偷點數 ...
丫榮§ 發表於 6-4-2013 03:07

有圖有真相 人講未必真

個個以訛傳訛 搞到人心茫茫
回復 支持 反對

真係好大可疑,我記得早排蘋果動都有新聞,話橘子公司既玩家點數無故被盜,聯絡返橘子話係帳號被盜,與橘子無關 ...
Ming.L 發表於 6-4-2013 03:20

香港暫時未有=) 以訛傳訛是人們講出來
回復 支持 反對

回復  forevercat
單我一個CAP圖不足夠的
同埋管得數據庫既人 都只有幾人
好大機會是果幾個人夾份/單一行 ...
丫榮§ 發表於 6-4-2013 03:17

你有圖不如先報告客服,跟住再聲明如果客服不作正式回應,咁就會報警懷疑數據庫admin非法盜用客戶資料,是刑事罪來的
回復 支持 反對