樓主: charlie1991922
打印 上一主題 下一主題
收起左側

意見調查 ~ 對於ICE公會! 更新8/6

樓上 用13同甲屈人就叫9?
回復

有d想走 -_-
回復

會長係玩車 超9,用13同甲屈人-
atyou5 發表於 7-6-2010 19:00

打水場果陣嘛
唔出黎打嘛
如果佢出黎好快死
回復

會長就不嬲都輸5起嫁la!! 又要玩 輸左又要串7.7, 串都算仲要t人走lo
回復

大家快d投下你神聖的一票
回復

第一:你確係lag左2下咁多
第二:你所講既狗洞係因為我轉裝用既關係所以係入面玩13射而至於我玩唔玩13射既問題唔關你事
第三:我覺得你d用語太扁低人既尊嚴唔該文雅d
第四:如果以後有咩對於我會員既不滿請你搵我本人,對我本人投訴如果我發現我d會員真係做得唔岩既我會叫佢當面同你講番聲sorry唔洗攪到咁大陣杖 唔該曬~
回復

重有我想講我除左有kick winning2121(因為佢太lag)同埋BytHelOk之外都無咩踢過人出場唔該唔好屈我
回復

我都覺得你地講得太過份 你有料既 人地係邊度射你都夠抽  你同人地隻抽禁盾禁甲既人有咩分別?
你只可以怨自己廢 仲有人地用13裝係人地既自由 除非場主禁左LA 唔比玩13裝咁GM出黎做咩? 
仲有 LAG 既只係打個個人先知 就算LAG左1,2下都係叫LAG
你地唔好剩係睇住個個咁既CHARLIEKIKI既一面之詞 個個CHARLIEKIKI不嬲都唔鋸ICE公會
完全無理性思考 太偏激 你唔LAG 佢唔會話你LAG 你唔串人 佢就唔會踢你 好心你自己收儉下自己
仲有你開第2個POST話WINNING2121叫人唔好賣SKILL比你 你有無反醒過人地點解要咁做?
人地收0.6 你唔鋸咪收0.7囉

仲有睇你開POST打既語氣 又話咩狗洞 又話乜 好代表到你係GAME入面有幾串 我覺得KICK你都係應該
回復

個會d人有問題   洗H   過左3  都仲要狂打人(不過都打5中)   

叫4都仲打   果次要一組人屈條友..

無同會 ...
a26181314 發表於 5-6-2010 09:26

哇 你咁講都好屈機姐 如果有姓陳既人坐過監 咪所有姓陳既人都係衰人?
回復

會長係玩車 超9,用13同甲屈人-
atyou5 發表於 7-6-2010 19:00

用13射同甲就叫狗? 我不如話你同劍屈人好狗 用鞋蝦D甲唔夠你跑得快好狗 講野都唔MAKE SENSE
回復