查看: 40314|回復: 16
收起左側

[抱怨專區] 大家千祈吾好玩熱血巨商!!!

詳情:https://www.ipve.com/bbs/viewthr ... p;extra=#pid6404017

五大敗類.排名不分先後:
施主.金太研.小南.魚蛋.小翼.
為統一巨商.月收入8萬.
不惜爆人AC.搶城奪旗.
製造退巨潮.趁低吸納.
有超越玩家的權力.
可以隋便封鎖其他玩家.
最近呢幾個人仲不斷攻擊SER.
廢話不多說.送上敗類真人照.
初入坑者小心注意!!!
初入坑者小心注意!!!徵求真人資料!!採用者重酬!!

回復

私服親友團就一定有 分別在於係明刀明槍定暗地裡搵隻白手套解決

冇諗過幫某人洗白/護航 但成單野黎講某南基本上就冇理過既 罪魁禍首一直都係金太研

事情起點源於潛龍同紫禁城班友搶緊南京 兩家都投到差唔多上萬億

然後GM就話個SERVER俾人攻擊 整完一輪之後 要係登陸器入AC PW先入到GAME(有VIP既話會分條VIP線俾你)

咁隔左段時間之後 GM係論壇出POST [聲稱]有大帝國團友洩露VIP線路出去

然後就將 大帝國 大帝國II 兩個團既團友 全部封晒號 申緊團既志願者都無一倖免

係 你冇睇錯 係成團封晒

咁因為成團封晒 潛龍冇得再去南京入錢 然後成座南京直接俾紫禁城打爆左 潛龍心灰賣晒野直接退巨

呢單野告一段落之後 南京又[突然]入左警訊團啵(警訊團金太研揸旗既) 真係睇到R晒頭 啊係 做乜我講又呢

其實再係幾個月前 漢陽都發生過類似情況 出師無名(即係東廠) 搶贏左漢陽 隔左段時間入左警訊團

當時金太研[聲稱]佢同另一個玩家用錢收番黎既

到後來韓仔內鬥 其中一邊幾乎就收皮 金太研就另外開左個團收左留呢班韓仔

有留意城介既話 你會發覺韓仔堆城城介都會寫住警訊

就連第一次235天王戒出現既拍賣會 魚蛋/金太研 係拍晒4款戒指落黎 咁到底代表乜野? 大家不妨思考一下

呢篇野出現係熱巨論壇既話 應該已經俾金太研DELETE左(佢係果邊論壇版主 據說有1000點收)

利申: 熱巨玩左2年
回復 支持 1 反對 0

正服野又唔係貴,私服一樣要課幾千幾千先有裝,點解唔玩正服,你話其他GAME私服都係玩即食,最緊要快D爆機,巨商一直係咁出新野無得爆機,課私服就真係傻
回復 支持 1 反對 0

D相邊個打邊個
可唔可以發表下?
回復 支持 反對

hahakenny 發表於 1-5-2020 22:48
D相邊個打邊個
可唔可以發表下?

死TB/人妖=金太研
死MK 7頭=曉南
死CHOK狗=施主
回復 支持 反對

私服管理上從來都係笑話
樓上講得啱 正服野又唔係貴  
不過唔同意巨商冇得爆機 巨商「爆機」無非都係做哂任/有天王凶獸頂LV齊裝/夠打全部野/打段
係上述意義下 又唔覺巨商正/私服下會難過其他GAME
回復 支持 反對

1234950 發表於 2-5-2020 16:38
私服管理上從來都係笑話
樓上講得啱 正服野又唔係貴  
不過唔同意巨商冇得爆機 巨商「爆機」無非都係做哂任 ...

都可以係,呢樣野好主觀,爆機定義唔一定要1000萬戰,可能好簡單打羸一隻怪已經係
回復 支持 反對

熱血巨有樣野好過正服就係冇掛狗搶怪
回復 支持 反對

火災
回復

insert116 發表於 3-5-2020 20:10
熱血巨有樣野好過正服就係冇掛狗搶怪

國際服都冇外掛搶怪
回復 支持 反對